Vi søger VVS-servicemontører til vores afdeling i Ringe på Fyn

Madsen & Kastberg A/S søger grundet travlhed og øget ordretilgang servicemontører til serviceopgaver samt mindre fagentrepriser til vores afdeling i Ringe på Fyn.

Vi beskæftiger i dag på landsplan ca. 180 medarbejdere, har både service, fag- og hovedentrepriser og udfører tømrer, murer, VVS og sprinkler i egenproduktion.

Kvalifikationer

Vi ser gerne, at du har en eller flere af følgende kompetencer med i rygsækken:

  • Stærk faglighed indenfor VVS-faget
  • Kendskab til Stokerfyr
  • Kendskab til gasfyr og med A-certifikat.
  • Kendskab til varmepumper og med KMO-certifikat
Vores værdier

Måske har du bemærket de blå trekanter i vores logo? De symboliserer blandt andet vores værdier FAGLIGHED, SAMARBEJDE og ORDENTLIGHED både i forhold til kunder, samarbejdspartnere og kollegaer. Vi synes, at det skal være sjovt at gå på arbejde, at faglighed og kvalitet skal være i højsæde, og at vi skal behandle hinanden ordentligt.

Vi kan tilbyde dig en spændende arbejdsplads i vækst, hvor du får mulighed for at præge udviklingen og arbejdsgangene i virksomheden. Vores opgaver er spændende og afvekslende og vores tone er uformel. Dine kolleger er fagligt dygtige og brænder for at levere et godt produkt til kunden.

Hvordan får du jobbet?

Hvis ovenstående har vakt din interesse, så tag endelig fat i Morten Clausen på tlf. 2873 7177 eller til Kenni Østergreen på tlf. 4044 3807.

Tiltrædelse snarest muligt.