Murer i København

Murerarbejde med sans for detaljen og respekt for deadlines
Få et godt tilbud

Murerfirma

Vælg altid en professionel murer

Kastberg & Madsen A/S løser alle opgaver indenfor murerfaget – uanset, om der er tale om nye fliser på badeværelset eller skalmuring af større byggerier. Vi udfører murerarbejde for erhvervskunder, det offentlige og private i København og Hovedstadsområdet.

Vi løser alle opgaver med udgangspunkt i ordentlighed, faglighed og god kommunikation. Det sikrer de absolut bedste resultater, når der er sammenhæng mellem det, der bliver lovet, og det, der bliver leveret. Når du vælger os som murer, får du solide resultater, sparring og kundeservice på højt plan.

Vi tager os af alle mureropgaver

Vi har gennem de seneste år opbygget solid erfaring og kompetencer indenfor opførelse og renovering af erhvervsbyggerier, men vi tager os af alle opgaver, der relaterer sig til murerfaget – også hvis der blot er behov for en mindre renovering.

Vores murere går til alle opgaver med stort engagement og en positiv indstilling. Vi ser muligheder frem for begrænsninger, og vi overholder altid vores aftaler, uanset hvor omfattende en opgave der er tale om.

Udvalgte opgaver
Nyt badeværelse

Nyt badeværelse

Gasfyr og -installationer

Fliser og klinker

Fjernevarmeanlæg

Renovering

Vandinstallation

Erhvervsbyggeri

Reparation af vandrør

Totalentreprise

Specialopgaver

Hvorfor os?

Derfor vælger kunderne os til mureropgaver

Hos Madsen & Kastberg A/S har vi gennem flere år specialiseret os i murerarbejde for erhvervskunder såvel som private boligejere. Vores kernekompetencer befinder sig indenfor renovering og nybyggeri samt som led i større entrepriseprojekter.

Vi har et stærkt fokus på energirigtige løsninger, som forbedrer miljøet, men samtidig sikrer lavere omkostninger for vores kunder. Når du vælger os, får du en murer, der går op i ordentlighed, punktlighed og høj kvalitet.

Hos os leveres der ingen halve løsninger – vi garanterer dig, at vores arbejde lever op til dine forventninger, uanset hvor høje de end måtte være. Samtidig sørger vi for sparring og rådgivning gennem hele processen. Kvalitet er nøgleordet i alt, vi leverer.

3 gode grunde

Derfor er vi det trygge valg

Respekt for deadlines

Vi udfører mureropgaver i hele Storkøbenhavn og sætter en stor ære i at overholde deadlines.

Kunden i centrum

Det er vores fornemmeste opgave at sikre, at du som kunde får en god oplevelse fra start til slut.

Højeste kvalitet

Alle vores medarbejdere er erfarne og dygtige murer med faglig stolthed og kundeservice for øje.

Erfarne murer

Kompetent rådgivning fra start til slut

Du får rådgivning gennem hele processen, og vi hjælper gerne med at konkretisere dine byggeplaner. Vi kan hjælpe med rådgivning indenfor konstruktion, udførsel og materialevalg, ligesom vi kan tage os af de tekniske tegninger.

Vi har ligeledes flere forskellige faggrupper, hvorfor vi kan stå for større entrepriseprojekter – og vi har den nødvendige viden og kompetencer til at sikre, at samspillet mellem de involverede faggruper forløber optimalt.

Indhent tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud

Vi besvarer alle henvendelser hurtigt.

    Få et uforpligtende tilbud