Murer

Murerarbejde med sans for detaljen og respekt for deadlines
Start en dialog

Murerfirma

Vælg altid en professionel murer

Kastberg & Madsen løser alle opgaver indenfor murerfaget – uanset, om der er tale om nye fliser på badeværelset eller skalmuring af større byggerier. Vi udfører murerarbejde for erhvervskunder, det offentlige og for private.

Vi løser alle opgaver med udgangspunkt i ordentlighed, faglighed og god kommunikation. Det sikrer de absolut bedste resultater, når der er sammenhæng mellem det, der bliver lovet, og det, der bliver leveret. Når du vælger os som murer, får du solide resultater, sparring og kundeservice på højt plan.

Vi tager os af alle mureropgaver

Vi har gennem de seneste år opbygget solid erfaring og kompetencer indenfor opførelse og renovering af erhvervsbyggerier, men vi tager os af alle opgaver, der relaterer sig til murerfaget – også hvis der blot er behov for en mindre renovering.

Vores murere går til alle opgaver med stort engagement og en positiv indstilling. Vi ser muligheder frem for begrænsninger, og vi overholder altid vores aftaler.

Typer af mureropgaver

Vi kan hjælpe dig, uanset hvilken type opgave du har brug for hjælp til.

R

Nyt badeværelse

R

Fliser og klinker

R

Renovering

R

Erhvervsbyggeri

R

Hovedentreprise

R

Specialopgaver

Hvorfor os?

Derfor vælger kunderne os til mureropgaver

Hos Madsen & Kastberg har vi gennem flere år specialiseret os i murerarbejde for erhvervskunder såvel som private boligejere. Vores kernekompetencer befinder sig indenfor renovering og nybyggeri samt som led i større entrepriseprojekter.

Vi har et stærkt fokus på energirigtige løsninger, som forbedrer miljøet og samtidig sikrer lavere omkostninger for vores kunder. Når du vælger os, får du en murer, der går op i ordentlighed, punktlighed og høj kvalitet.

Hos os leveres der ingen halve løsninger – vi garanterer dig, at vores arbejde lever op til dine forventninger, uanset hvor høje de end måtte være. Samtidig sørger vi for sparring og rådgivning gennem hele processen. Kvalitet er nøgleordet i alt, vi leverer.

3 gode grunde

Derfor er vi det trygge valg

Respekt for deadlines

Vi udfører mureropgaver på hele Sjælland og sætter en stor ære i at overholde deadlines.

Kunden i centrum

Det er vores fornemmeste opgave at sikre, at du som kunde får en god oplevelse fra start til slut.

Højeste kvalitet

Alle vores medarbejdere er erfarne og dygtige murere med faglig stolthed og kundeservice for øje.

Erfarne murer

Kompetent rådgivning fra start til slut

Du får rådgivning gennem hele processen, og vi hjælper gerne med at konkretisere dine byggeplaner. Vi kan hjælpe med rådgivning indenfor konstruktion, udførsel og materialevalg.

Vi har ligeledes flere forskellige faggrupper, hvorfor vi kan stå for større entrepriseprojekter – og vi har den nødvendige viden og kompetencer til at sikre, at samspillet mellem de involverede faggruper forløber optimalt.

Indhent tilbud

Få en uforpligtende samtale om hvad vi kan gøre for dig

Vi besvarer alle henvendelser hurtigt.

    Kontakt os