Tømrer

Tømrerarbejde med sans for detaljen og respekt for deadlines
Start en dialog

Tømrerfirma

Vælg altid en professionel tømrer

Hos Madsen & Kastberg har vi en erfaren og veletableret tømrerafdeling. Vores medarbejdere består af engagerede og fagligt kompetente tømrer og snedkere. Vi løser små og større opgaver for både erhverv og privatpersoner.

Vi løser hoved- og fagentrepriser – både alene og i samarbejde med andre ambitiøse fagfolk, der går op i kvalitet, punktlighed og ordentlighed. Uanset, hvilken opgave vi varetager, går vi til den med samme entusiasme og faglighed.

Kompetent assistance til alle byggeopgaver

Grundstenen i Madsen & Kastberg er vores solide kompetencer indenfor en lang række håndværkerfag. Vi løser tømreropgaver, mureropgaver og VVS-opgaver, og vi har et stort netværk i branchen, der gør os i stand til at varetage alle projekter af enhver størrelse.

Høj kvalitet fra start til færdigt projekt

Vi sparrer med dig gennem hele processen, så du er sikker på, at du træffer de beslutninger, der er bedst for projektet. Du får rådgivning til valg af materialer og arbejdsprocesser, der sikrer en optimal byggeproces.

Når du vælger os, får du en seriøs samarbejdspartner, uanset om du har brug for at få løst en mindre serviceopgave eller ønsker, at vi indgår som led i et større entrepriseprojekt. Kvalitetssikring er en essentiel del af vores arbejdsproces, og her går vi aldrig på kompromis.

Typer af tømreropgaver

Vi kan hjælpe dig, uanset hvilken type opgave du har brug for hjælp til.

R

Døre og vinduer

R

Tagrenovering

R

Nye gulve

R

Tilbyg og ombyg

R

Renovering

R

Hovedentreprise

Erfarne tømrere

Erfarne tømrere til alle projekter

Når du vælger Madsen & Kastberg til at løse din tømreropgave, får du en stærk tømrerafdeling med bred erfaring indenfor både nybyg, renovering og service. Vi uddanner løbende vores medarbejdere, så de kan varetage alle former for opgaver.

Alle har en bred erfaring og kan både arbejde selvstændigt og i større teams med flere faggrupper.

3 gode grunde

Derfor er vi det trygge valg

Respekt for deadlines

Vi udfører tømreropgaver på hele Sjælland og sætter en stor ære i at overholde deadlines.

Kunden i centrum

Det er vores fornemmeste opgave at sikre, at du som kunde får en god oplevelse fra start til slut.

Højeste kvalitet

Alle vores medarbejdere er erfarne og dygtige tømrere med faglig stolthed og kundeservice for øje.

Et trygt valg

Kompetent rådgivning fra start til slut

Du får rådgivning gennem hele processen, og vi hjælper gerne med at konkretisere dine byggeplaner. Vi kan hjælpe med rådgivning indenfor konstruktion, udførsel og materialevalg.

Vi har ligeledes flere forskellige faggrupper, hvorfor vi kan stå for større entrepriseprojekter – og vi har den nødvendige viden og kompetencer til at sikre, at samspillet mellem de involverede faggruper forløber optimalt.

Udfyld kontaktformularen eller ring på (+45) 70 70 71 70 for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at realisere dit byggeprojekt. Vores service- eller entrepriseafdeling besvarer alle dine spørgsmål og sikrer, at du får den rigtige vejledning.

Vi giver altid et uforpligtende tilbud forud for en tømreropgave, så du har noget at forholde dig til. 

Indhent tilbud

Få en uforpligtende samtale om hvad vi kan gøre for dig

Vi besvarer alle henvendelser hurtigt.

    Kontakt os