Sprinkler

Sprinklerentrepriser med stor faglighed og fokus på det gode samarbejde
Start en dialog

Sprinklerteknik

Vælg altid en professionel fagmand til din sprinklerentreprise

Hos Madsen & Kastberg har vi en erfaren og fagligt velfunderet sprinklerafdeling. Vi er én ud af kun få virksomheder i landet, som har en DBI sprinklergodkendelse, og vi sætter en ære i holde alle vores medarbejder ajour med den nyste udvikling på området. Kun på den måde kan vi give vores kunder den bedst mulige rådgivning.

Vi løser større og mindre opgaver i service- og entrepriseform. Derudover løser vi også hovenetrepriser – både alene og i samarbejde med andre fagfolk, der går op i kvalitet, punktlighed og ordentlighed.

Kompetent assistance til alle byggeopgaver

Grundstenen i Madsen & Kastberg er vores solide kompetencer indenfor en lang række håndværkerfag. Vi løser sprinkleropgaver, VVS opgaver, tømreropgaver og mureropgaver, og vi har et stort netværk i branchen, der gør os i stand til at varetage alle projekter af enhver størrelse.

Høj kvalitet fra start til færdigt projekt

Vi sparrer med dig gennem hele processen, så du er sikker på, at du træffer de beslutninger, der er bedst for projektet. Du får rådgivning til valg af materialer og arbejdsprocesser, der sikrer en optimal byggeproces.

Når du vælger os, får du en seriøs samarbejdspartner, uanset om du har brug for at få løst en mindre serviceopgave eller ønsker, at vi indgår som led i et større entrepriseprojekt. Kvalitetssikring er en essentiel del af vores arbejdsproces, og her går vi aldrig på kompromis.

Typer af sprinkleropgaver

Vi kan hjælpe dig, uanset hvilken type opgave du har brug for hjælp til.

R

Hovedentreprise

R

Fagentreprise

R

Service

R

Erhverv

R

Butikscentre

R

Industrihaller

Erfarne sprinklerteknikere til alle projekter

Når du vælger Madsen & Kastberg til løsning af en sprinkleropgave, får du en stærk samarbejdspartner med bred erfaring indenfor både nybyg, renovering og service. Vi uddanner løbende vores medarbejdere, så de kan varetage alle former for opgaver.

Alle har en bred erfaring og kan arbejde selvstændigt såvel som indgå i større teams med flere faggrupper.

3 gode grunde

Derfor er vi det trygge valg

Respekt for deadlines

Vi udfører sprinklerentrepriser i hele Storkøbenhavn, Nordsjælland, på Fyn og i Trekantsområdet. Vi sætter en stor ære i at overholde deadlines, så det samlede projekt kommer sikkert og rettidigt i mål

Kunden i centrum

Det er vores fornemmeste opgave at sikre, at du som kunde får en god oplevelse fra start til slut.

Højeste kvalitet

Alle vores sprinklerteknikere er erfarne og veluddannet med stor faglig stolthed og samarbejde for øje – altid.

Indhent tilbud

Få en uforpligtende samtale om hvad vi kan gøre for dig

Vi besvarer alle henvendelser hurtigt.

    Kontakt os