CSR

Hos Madsen og Kastberg stræber vi efter at sætte morgendagens standard i byggebranchen

CSR

Bæredygtighed

Vi stræber efter at sætte morgendagens standard i byggebranchen. Det gælder også, når det handler om bæredygtighed.

Vores opgave som entreprenør og servicepartner er at være klædt på til at rådgive vores kunder bedst muligt i forhold til at træffe de bæredygtige valg.

Fagligt sætter vi en ære i at følge med i de nyeste forskrifter og anvisninger samt modtage undervisning på området, så vi kan rådgive vores kunder bedst muligt. Vi arbejder ligeledes kontinuerligt med at implementere forbedrende processer til gavn for et mere bæredygtigt byggeri.

Blandt andet har vi udarbejdet M&K STANDARD, som er et sammenkog af lovkrav, producenternes anvisninger og mange års opsamling af byggetekniske erfaringer, der har til formål, at højne fagligheden i forretningen.

Denne standard er under konstant udvikling, og vi underviser vores medarbejdere i den månedligt.

”Målsætningen med udarbejdelsen af M&K Standard, er at højne fagligheden i forretningen. Dette er helt i tråd med vores grundværdier; at være den virksomhed som medarbejdere arbejder i, fordi vi prioriterer faglighed, sammenhold og ordentlighed.”

Rasmus Boiden Madsen – medejer og driftschef

CSR

Den sociale bæredygtighed

Vi anser det som vores fornemste opgave og vores største ansvar som virksomhed at skabe den gode arbejdsplads. Skabe de absolut bedste rammer for vores medarbejdere, så de har det overskud i hverdagen, der skal til for at kunne tænke innovativt og træffe de bæredygtige valg i dagligdagen. Og det det har høj prioritet – hver dag.

Vi gør det på mange måder. Selvfølgelig ved at tilbyde ordentlige forhold, fleksibilitet, ansvar, korte kommandoveje, personaleforening osv. – men mest af alt ved at have fokus på, og give plads til det hele menneske, som både er medarbejder, men også fodboldentusiast, ægtefælle, bedsteforældre eller golfspiller.

Desuden nyder vi at lære fra os, tage ansvar for fagets udvikling og ikke mindst suge til os af den kommenende generations viden og perspektiv. Vi har derfor altid ca. 25 lærlinge under uddannelse hos.

Socialt ansvar

Sponsorater

Hos Madsen & Kastberg støtter vi flere velgørende formål.

Det gør vi, fordi vi ønsker at bidrage til at gøre den lille forskel, der for nogen kan gøre hele forskellen.

Vi udvælger vores støtteprojekter – store som små, ud fra et bredt, men for os meget konkret kriterie – DET DER RØRER OS i HVERDAGEN.

Derudover vælger vi også ofte projekter, hvor vi har mulighed for at engagere vores medarbejdere og derved understøtte fællesskabet og kulturen i Madsen & Kastberg. Dét er nemlig også noget, der ligger os meget på sinde.

Se vores støtteprojekter her: