Serviceafdelingen

Vores serviceafdeling er klar til at rykke ud med kort varsel
Book en håndværkerKontakt os

Hvorfor vælge os?

Lad Madsen & Kastberg A/S løse din opgave

Madsen & Kastberg har stærke kompetencer indenfor vvs, murer, tømrer og sprinkler samlet under samme tag, og vi står klar til at løse din opgave ud fra vores værdier samarbejde, faglighed og ordentlighed.

Vi er stolte af vores fag og vores håndværk og vi vil gerne løse opgaven SAMMEN med dig ikke kun FOR dig. Derfor er forventningsafstemning og løbende dialog en grundlæggende del af vores arbejde. Derudover er ordentlighed hos os lig med punktlighed, oprydning, sparring og ikke mindst tydelig kommunikation.

Serviceafdelingen

Sådan arbejder vi

Hos Madsen & Kastberg tilbyder vi service indenfor følgende fag: VVS, sprinkler, tømrer og murer.

Vi modtager rekvisitionen fra kunden på mail eller via fx Dalux, hvorefter vi kontakter rekvirenten eller brugeren for at aftale tid for vores besøg. Når arbejdet er udført, faktureres opgaven efter aftalte priser.

N
Vores servicekoordinatorer holder styr på opgaver, deadlines, planlægning og tilbagemeldinger til ordregiver og beboer. Servicekoordinatorerne håndterer opgaver som fx udskiftning af toiletter, døre, bordplader, lister, blandingsbatterier, udskiftning af fliser, mindre reparationer osv.
N

Vores serviceledere griber de opgaver, som fagligt skal vurderes, inden vi kan sende en svend ud på opgaven. Det kan være i forhold til tekniske løsninger, besigtigelser, alternative produkter, fejlfinding el.lign.

Kom godt i gang

Book en håndværker

Udfyld formularen

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din opgave og upload gerne billeder af opgaven.

Modtag opringning

Vores servicekoordinatorer kontakter dig med mulige datoer for udførelse eller besigtigelse af opgaven.

Udførsel af opgaven

Vores dygtige fagfolk kommer og udfører opgaven og sørger for, at alt bliver lavet korrekt og af højeste kvalitet.

Vores værdisæt

Vores værdier Faglighed og Samarbejde kommer blandt andet til udtryk i vores serviceafdeling, som arbejder på tværs af forskellige faglige kompetencer.

Madsen & Kastberg A/S håndterer den interne koordinering mellem fagene, så du som kunde kun har én kontaktperson i forbindelse med dit tværfaglige projekt.