Serviceafdelingen

Vores serviceafdeling er klar til at rykke ud med kort varsel
Book en håndværkerKontakt os

Serviceafdelinger

Hvad skal du bruge?

Varekøb

Gå på opdagelse i vores varesortiment

Vi har gjort det nemt og overskueligt for dig som kunde at danne dig et overblik over vores nøje udvalgte varesortiment. Find inspiration og bestil varen inkl. montering.

Kom godt i gang

Book en håndværker

Udfyld formularen

Udfyld nedenstående formular med beskrivelse af din opgave og upload gerne billeder af opgaven.

Modtag opringning

Vores servicekoordinatorer kontakter dig med mulige datoer for udførelse eller besigtigelse af opgaven.

Udførsel af opgaven

Vores VVS’er eller murer kommer og udfører opgaven og sørger for, at alt bliver lavet korrekt og af højeste kvalitet.

Vores værdisæt

Vores værdier Faglighed og Samarbejde kommer blandt andet til udtryk i vores serviceafdelinger, som arbejder på tværs af forskellige faglige kompetencer.

Madsen & Kastberg A/S håndterer den interne koordinering mellem fagene, så du som kunde kun har én kontaktperson i forbindelse med dit tværfaglige projekt.

Hvorfor vælge os?

Lad Madsen & Kastberg A/S løse din opgave

Madsen & Kastberg har stærke kompetencer indenfor vvs, murer og tømrer samlet under samme tag og står klar til at løse din opgave ud fra vores værdier.

Faglighed

Vi er stolte af vores fag og vores håndværk! Vi bruger kun godkendte produkter og sikrer, at din installation/projekt lever op til gældende normer og lovkrav. Vi er løsningsorienterede og tilbyder alternative løsninger eller nye produkter, såfremt dette kan være til fordel for dig.

Samarbejde

Vi vil gerne løse opgaven SAMMEN med dig som kunde og ikke kun FOR dig. Derfor er forventningsafstemning og løbende dialog vigtig for at sikre, at dine forventninger bliver indfriet. Vi vægter samarbejdet på tværs af faggrupper højt, således at du som kunde kun har en kontaktperson på projektet og så vi sammen opnår det bedste resultat.

Ordentlighed

Vores værdi Ordentlighed rummer mere end at overholde aftaler, rydde op efter os og tale pænt. Ordentligheden skal opleves – vi håber, at du kan mærke det i samarbejdet med os!

    Få et uforpligtende tilbud