Autoriseret VVS-installatør

Vores VVS-afdeling er klar til at rykke ud med kort varsel
Start en dialog24/7 døgnvagt

VVS firma

Vælg altid en professionel VVS’er

Madsen & Kastberg er en veletableret og ambitiøs leverandør af VVS-ydelser til bygherrer, erhverv og private. Vi løser alle VVS-relaterede opgaver i både fagentreprise og hovedentreprise i samarbejde med de øvrige faggrupper.

Vi udfører VVS-entrepriser og VVS-service i hele Storkøbenhavn, Nordsjælland, på Fyn og i Trekantsområdet. 

Vi er kendte for vores høje kvalitet, seriøsitet og ordentlighed. Vi går op i vores håndværk, og vi garanterer et professionelt og tilfredsstillende resultat, der holder, uanset om du hyrer os til en serviceopgave eller som led i et større entreprise.

”Har netop fået lavet badeværelse i min nye lejlighed af Madsen & Kastberg i forbindelse med et større renoveringsprojekt i ejendommen. Byggeleder Kasper Halkjær har været hurtig til at svare og meget konstruktiv under processen, specielt da der opstod uventede forhindringer. Processen blev længere end forventet, men jeg er meget glad for slutresultatet.”

Oliver Henneberg, beboer i AB Brorsonshus

Typer af VVS-opgaver

Vi kan hjælpe dig, uanset hvilken type opgave du har brug for hjælp til.

R

Nyt badeværelse

R

Gasfyr og -installationer

R

Fjernvarmeanlæg

R

Vandinstallation

R

VVS Service

R

VVS Entreprise

Er uheldet ude?

VVS-service og akut døgnvagt 24/7

Er der sprunget et vandrør udenfor de normale åbningstider, eller har du blot brug for, at der bliver taget hånd om dine VVS-installationer, tilbyder vi både almindelig VVS-service og døgnvagt for privatpersoner og erhverv.

Udfyld kontaktformularen for et uforpligtende tilbud eller ring til os på (+45) 70 70 71 70. Så sørger vores service- eller entrepriseafdeling for at hjælpe dig videre.

3 gode grunde

Derfor er vi det trygge valg

Hurtig udrykning

Er uheldet ude eller har du et akut behov, så rykker vi ud med kort varsel i hele Hovedstadsområdet.

Kunden i centrum

Det er vores fornemmeste opgave at sikre, at du som kunde får en god oplevelse fra start til slut.

Højeste kvalitet

Alle vores medarbejdere er erfarne og dygtige VVS-installatører og vi benytter kun kvalitetsprodukter.

Stor erfaring

Vores VVS-team består af erfarne montører

Hos Madsen & Kastberg har vi udelukkende erfarne montører med den rigtige uddannelse. Vi sætter samtidig en stor ære i, at vores medarbejdere kan løse krævende og komplekse installationsopgaver såvel som mindre serviceopgaver.

Derfor videreuddanner vi løbende vores medarbejdere, så de har de fornødne kompetencer til at varetage alle VVS-relaterede opgaver. Vores montører er vant til at arbejde i teams på større byggeprojekter, så al koordinering og udførelse foregår som planlagt.

Det betyder også, at vi har erfaringen til at rådgive jer før, under og efter en opgave er afsluttet. På den måde er du sikker på, at de aktuelle muligheder udnyttes optimalt, så du får mest ud af vores arbejde.

Indhent tilbud

Få en uforpligtende samtale om hvad vi kan gøre for dig

Vi besvarer alle henvendelser hurtigt.

    Kontakt os