VVS i Østerbro

Vores VVS-afdeling er klar til at rykke ud med kort varsel
Få et godt tilbud24/7 døgnvagt

Autoriseret VVS

Din lokale VVS'er i Østerbro og omegn

Madsen & Kastberg A/S er en veletableret og ambitiøs leverandør af VVS-ydelser til bygherrer, erhverv og private. Vi løser alle VVS-relaterede opgaver i både fagentrepriser og hovedentrepriser i samarbejde med de øvrige faggrupper.

Vi er kendte for vores høje kvalitet, seriøsitet og ordentlighed. Vi går op i vores håndværk, og vi garanterer et professionelt og tilfredsstillende resultat der holder, uanset om du hyrer os til en serviceopgave eller som led i et større entreprise.

Nyt badeværelse

Nyt badeværelse

Gasfyr og -installationer

Gasfyr og -installationer

Fjernevarmeanlæg

Fjernvarmeanlæg

Vandinstallation

Vandinstallation

Reparation af vandrør

Reparation af vandrør

VVS entreprise

Er uheldet ude?

VVS-service og akut døgnvagt 24/7

Er der sprunget et vandrør udenfor de normale åbningstider, eller har du blot brug for, at der bliver taget hånd om dine VVS-installationer, tilbyder vi både almindelig VVS-service og døgnvagt for privatpersoner og erhverv.

Udfyld kontaktformularen for et uforpligtende tilbud eller ring til os på (+45) 70 70 71 70. Så sørger vores service- eller entrepriseafdeling for at hjælpe dig videre.

3 gode grunde

Derfor er vi det trygge valg

Hurtig udrykning

Er uheldet ude eller har du et akut behov, så rykker vi ud med kort varsel i hele Hovedstadsområdet.

Kunden i centrum

Det er vores fornemmeste opgave at sikre, at du som kunde får en god oplevelse fra start til slut.

Højeste kvalitet

Alle vores medarbejdere er erfarne og dygtige VVS-installatører og vi benytter kun kvalitetsprodukter.

Stor erfaring

Vores VVS-team består af erfarne montører

Hos Madsen & Kastberg A/S har vi udelukkende erfarne montører med den rigtige uddannelse. Vi sætter samtidig en stor ære i, at vores medarbejdere kan løse krævende og komplekse installationsopgaver såvel som mindre serviceopgaver.

Derfor videreuddanner vi løbende vores medarbejdere, så de har de fornødne kompetencer til at varetage alle VVS-relaterede opgaver. Vores montører er vant til at arbejde i teams på større byggeprojekter, så al koordinering og udførelse foregår som planlagt.

Det betyder også, at vi har de erfaringen til at rådgive jer før, under og efter en opgave er afsluttet. På den måde er du sikker på, at dit de aktuelle muligheder udnyttes optimalt, så du får mest muligt ud af vores arbejde.

Indhent tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud

Vi besvarer alle henvendelser hurtigt.

    Kontakt os