Case

AB Brorsonshus

Renoveringsopgave i hovedentreprise

VVS, murer, tømrer, malerarbejder ifm. renovering af 89 beboede lejl.

Opgaven er en af de sværeste øvelser indenfor VVS, idet vi har udskiftet brugsvandsinstallationer og faldstammer i individuelt indrettet og beboede lejligheder. Ikke to lejligheder er ens. Samtidig har vi skiftet alle brugsvands- og varmeledninger i kældre samt reduceret fra fem til to nye varmecentraler. Alt er naturligvis blevet isoleret og energioptimeret i processen.

Når man renoverer beboede boliger, kræver det ikke kun, at de faglige kompetencer er i orden, det kræver en særlig evne at kunne kommunikere med alle typer af mennesker. For at have håndværkere i sit hjem over en længere periode er sjældent noget man ønsker sig – men med god dialog, ordentlighed og respekt, kan det heldigvis forløbe positivt og med et slutresultat til glæde og gavn for alle.

Ydelser:

Udskiftning af brugsvandsinstallationer, udskiftning af afløbsinstallationer, coating af ventilationskanaler, alle reetableringsarbejder i forbindelse med udskiftning af vand og afløb, etablering af to nye varmecentraler, nye varmerør i kælder samt nye reguleringsventiler.

Detaljer

Bygherre AB Brorsonshus
Arkitekt Trio Arkitekter
Rådgivning Trio Arkitekter
Entrepriseform Hovedentreprise
Byggeperiode 2023

”Har netop fået lavet badeværelse i min nye lejlighed af Madsen & Kastberg i forbindelse med et større renoveringsprojekt i ejendommen. Byggeleder Kasper Halkjær har været hurtig til at svare og meget konstruktiv under processen, specielt da der opstod uventede forhindringer. Processen blev længere end forventet, men jeg er meget glad for slutresultatet.”

Oliver Henneberg, beboer i AB Brorsonshus