Case

Køge Kyst

Køge Kyst

Nybyg i fagentreprise

Etablering af VVS-installationer i Neptunus og Dannebroge på Søndre Kyst – i alt 196 lejligheder samt erhvervslejemål i stueetagen.
 
Ydelser: Etablering af 2 fjernvarmecentraler, afløb og brugsvandsinstallationer for køkken og badekabiner samt gulvvarmeinstallationer.
 

Neptunus:

Neptunus er tegnet og udtænkt med vægt på værdier som kreativitet, deleøkonomi, funktionelle boliger og fællesskab. Ejendommen består af lejeboliger og to typer boligfællesskaber, hhv. 3-værelsesboliger til nystartede familier og 2-værelsesboliger til seniorer, par og singler/enlige.

Dannebroge:

De eksklusive ejerlejligheder i Dannebroge får en attraktiv placering alleryderst på den maritime halvø med et ugeneret kig mod Øresund og havnen. Dannebroge rummer en integreret daginstitution med legeplads i gården, caféliv og et hverdagshus, hvor beboerne kan mødes. For at fremme et oplevelsesrigt byliv etableres boliger med mindre butikslokale og niveaufri adgang fra gaden. Disse kaldes også ’work-boliger’ og er tiltænkt startup-virksomheder.

Detaljer

Bygherre PensionDanmark
Arkitekt Mangor & Nagel / Vandkunsten
Rådgiver Sweco
Entrepriseform Fagentreprise, VVS
Etagem2 26.000
Byggeperiode 2024/2025
Egenproduktion Projektledelse, VVS
Underentreprenør Isolatør